Top
El Yoga Educa / Què oferim?

L’escola EL YOGA EDUCA ofereix  formació relacionada amb l‘aplicació del Satyananda yoga/Bihar yoga en diferents contextos educatius: família, escola, educació social, educació en el lleure, espais terapèutics.

Està dirigida a les persones que estiguin interessades en l’educació integral d’infants i joves a través del yoga i les noves pedagogies.

PROGRAMES FORMATIUS:

Formació reconeguda dins del Pla de Formació Permanent del Professorat del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, dins del Pla de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana i de la Conselleria d’Educació i Universitat de les Illes Balears.

L’escola EL YOGA EDUCA ofereix  formació relacionada amb l‘aplicació del Yoga Conscient i Creatiu en diferents contextos educatius: família, escola, educació social, educació en el lleure, espais terapèutics.

Està dirigida a les persones que estiguin interessades en l’educació integral d’infants i joves a través del yoga i les noves pedagogies.

PROGRAMES FORMATIUS:

Formació reconeguda dins del Pla de Formació Permanent del Professorat del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, dins del Pla de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana i de la Conselleria d’Educació i Universitat de les Illes Balears.

Ús de galetes

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, premi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies