Currículum Lídia Serra

Mestra de primària i professora de Bihar Yoga®, nascuda a Manresa. Diplomada en magisteri a la Universitat de Blanquerna, especialitzada en educació musical, cursos de pedagogia musical dels mètodes Dalcroze i Ireneu Segarra.

Participació en cursos i jornades de formació dins del Pla de Formació Permanent per al Professorat del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya relacionats amb temes com els Projectes de treball, El Yoga a l’educació, la pedagogia sistèmica, l’avaluació i l’acompanyament per a el professorat interí.

El 2004 inicio el meu camí al Ioga començant com a practicant i formant-me com a Professora de Ioga i aplicant el Ioga a les aules.

Aquest mateix any va entrar a formar part de l’equip de formadors del Professorat de l’ICE de la UAB i del 2006 al 2017 va coordinar equips de treball amb el tema d’«El Ioga a l’educació» en aquesta mateixa institució i al CRP del Bages.

L’any 2007 realitzo una llicència d’estudis retribuïda concedida pel Departament d’Educació amb el propòsit d’investigar sobre els efectes i els beneficis del Ioga a les aules ia l’educació de nens i joves.

En aquest període de temps imparteixo cursos de formació per al professorat a les escoles d’Estiu de l’Anoia i del Bages, al Col·legi de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres.

El 2011 viatjo per primera vegada a Bihar School of Ioga de l’Índia i entre el 2015 i el 2017 em formo com a professora de Satyananda Yoga/Bihar Yoga® a l’Acadèmia de Ioga Satyananda de Bogotà, Colòmbia.

El 2013 va crear l’escola de formació El Ioga Educa® a Manresa amb el propòsit de formar educadors i famílies que vulguin educar nens i joves amb el mètode Ioga per Educar®, el qual fusiona el Satyananda Yoga/Bihar Yoga® amb les pedagogies Waldorf, Rebeca Wild i l’educació lenta.

El 2021 neix El Yoga Educa Studio, un espai per compartir les formacions de Ioga per educar, Formació contínua, classes, tallers i llibres Satyananda Yoga/Bihar Yoga®.

Ús de galetes

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, premi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies